CUSTOM MADE FOR YOU

ONLINE CONTENT

Je denkt nu waarschijnlijk: ‘Oké, leuk die online content. Maar wat houdt dat precies in?’ Online Content, een begrip dat je misschien nog niet zo goed kent. Content betekent inhoud. En dan Online, daar verstaan wij alles op het wereldwijde web onder. Wij maken dus inhoud voor alles op het internet en sociale media. ‘En waarmee is het internet dan gevuld?’ Tekst, iconen, video’s en foto’s, kortom Online Content. Nu je weet wat Online Content is gaan we je uitleggen wat we specifiek doen, hoe we dat doen en waarom jij dat nodig hebt.

 

Online Content doen we niet omdat we toch niks te doen hebben. Nee, wij maken Online Content om mensen fanatiek te maken. Of het nou gaat om onze eigen Online Content, waarmee we jou fanatiek te maken voor ons product. Of om jouw potentiële klanten die we fanatiek willen maken voor jouw product. Want met sterke Online Content maak je als organisatie, bedrijf of persoon het verschil. Die Online Content stemmen we via creatieve invalshoeken namelijk perfect af op jou en je doelgroep. Zo zorgen we ervoor dat jij eruit springt en online op de kaart staat.

 

We maken Online Content voor op social media en websites. We zijn goed in fotografie, videografie en het schrijven van doelgerichte teksten. Voor op je online media heb je een duidelijke samenhang en een boeiend verhaal nodig. Daarom bedenken we altijd vanuit een creatieve invalshoek een concept van het doel, de boodschap en het verhaal van de Online Content.

 

Dat doen we niet met onze oogkleppen en gehoorbescherming op, we doen het samen.

We gaan eerst eens even met je om de spreekwoordelijke tafel zitten. Zodat we duidelijk begrijpen wat jij wilt en dat jij begrijpt wat wij gaan doen om je te helpen. Tijdens het maken van de Online Content houden we je natuurlijk constant op de hoogte. Dat doen we doormiddel van belletjes, appjes, mailtjes en zakelijke dates. Wat jij het fijnste vindt!

 

Oké, tijd om concreet te worden.

Kijk hieronder bij een van de iconen voor info over onze varianten van Online Content.

FOTO

1.  Bedrijf- en productfoto's

2. Evenementenfoto's

3. Social Media (posts, banners, etc)

Foto’s maken, dat kan iedereen, that’s a fact. Maar toch ziet iedereen wel verschil in kwaliteit van foto’s. Want: Zit er een verhaal achter de foto? Spreekt die foto jou aan? Past de foto bij het bedrijf, de organisatie of de persoon? Wij maken geen enkele foto zonder dat we daaraan denken. Over denken gesproken, waar kun je bij fotografie en FANATIEK aan denken? Foto’s van je bedrijf, je producten, je evenementen en je personeel.

VIDEO

1.  Bedrijfsvideo

2. Aftermovie

3. Social Media (Instastories, vlogs, etc)

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, die uitspraak ken je waarschijnlijk wel. Bij FANATIEK spelen we daarop in. Video spreekt meer dan duizend beelden. Doormiddel van beeld en geluid op de meest creatieve manieren vertellen we vaak in een minuut jouw verhaal. Welk verhaal? Denk aan het verhaal over je bedrijf, je product en hoe tof je workshop of evenement was.

TEKST

1.  Blogs (SEO-proof)

2. Webteksten (SEO-proof)

3. Social Media (captions, bio, etc)

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Tja, dan moet je er ook gewoon geen duizend gebruiken. Het is anno 2019 essentieel dat je in zo min mogelijk woorden zoveel mogelijk zegt en dat je lezer niet afhaakt. Vooral online, waar er zoveel informatie te vinden is, is het zaak om er bovenuit te stijgen. Bij schrijven denken we altijd goed na over de doelgroep, de tone of voice van het bedrijf en de boodschap. Wat schrijven we dan? Blogs voor op jouw websites, jouw webteksten en captions voor jouw social media posts.

 

Je weet nu zo ongeveer wel wat we allemaal doen en hoe we dat doen.

Dan is het nu de zaak om te kijken waarmee we jou precies kunnen helpen. Ben je op zoek naar een specifieke blogserie of pak je liever de hele mikmak in één keer aan? Wij helpen je heel graag. Nu je fanatiek bent voor Online Content, maken we samen maken jouw doelgroep fanatiek voor jouw bedrijf, organisatie, product of dienst.

 

Oh, en denk je: “leuk tekstje, laat het me dan ook maar eens echt zien.” Dan moet je in ieder geval even een kijkje nemen op onze Instagram en Vimeo. Als je daarmee klaar bent kun je met een gerust hart een afspraak maken via dit formulier.

Schrik niet, wij reageren heel snel, overal en altijd.

KLEIN BEETJE

 NIEUWSGIERIG?

ADRES

Grotestraat 128

6711 AP

te Ede

  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • Spotify - White Circle